Home >

Autospuiter / Voorbewerker bij Van Wijk Autoschade BV in Leerdam

Locatie

Leerdam

Publicatiedatum

04-09-2024

Publicatie eindigt

04-09-2025

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Autoschade is een modern, volledig geautomatiseerd, universeel schadeherstelbedrijf en aangesloten bij de FOCWA. Op de 1.000m2 werkvloer werken 15 vakbekwame mensen, die met geavanceerde technieken en gereedschappen een beschadigde auto in een zo kort mogelijke tijd professioneel herstellen zodat deze veilig en probleemloos zijn weg kan vervolgen. Van Wijk Autoschade, Van Wijk Doorlock Systems en Van Wijk Camper- en Caravanservice vormen samen de van Wijk Groep. Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Groep is een kleinschalig bedrijf met een informele werksfeer waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen. Dit is terug te zien bij alle drie de bedrijven.

Functie omschrijving

Als Autospuiter / Voorbewerker bij Van Wijk Autoschade BV ben je verantwoordelijk voor alle schade- en spuitwerkzaamheden. Je taken omvatten het schuren, voorbereiden en klaarmaken van voertuigen voor het spuiten, evenals het daadwerkelijk spuiten van onderdelen. Je legt de focus op uitmuntende kwaliteit en hebt oog voor elk detail, waardoor je altijd streeft naar het beste resultaat.

Wij vragen

Je beschikt over een diploma als Voorbewerker / Autospuiter en hebt al enkele jaren ervaring. Je bent een uiterst precieze persoon met oog voor detail en streeft altijd naar uitmuntende prestaties. Bovendien ben je praktisch ingesteld, goed georganiseerd en bezit je een rijbewijs B.

Wij bieden

Bij Van Wijk Autoschade BV krijg je een markt- en CAO-conform salaris (€2.500 - €3.250)en werk je in een uitdagende en afwisselende omgeving. Je komt terecht in een dynamisch team van hoogopgeleide schadespecialisten die streven naar perfectie. Van Wijk Autoschade biedt talloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei door middel van diverse opleidingen, trainingen en cursussen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, waardoor je voortdurend wordt geprikkeld om je vaardigheden te verbeteren en je grenzen te verleggen. Met Van Wijk Autoschade ben jij de regisseur van jouw succesverhaal, waarbij voorspelbaarheid nooit aan de orde is.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Spijkenisse
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.