Home >

Autoschadehersteller bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe in Geldermalsen

Locatie

Geldermalsen

Publicatiedatum

08-09-2024

Publicatie eindigt

08-09-2025

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

ASN Autoschade Voorend de Betuwe, gelegen in het hart van de Betuwe (Geldermalsen), is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een sterke reputatie op het gebied van autoschadeherstel. Het bedrijf werd in 1992 opgericht door Harry Voorend, die zijn jarenlange ervaring en expertise in de autoschadebranche wilde inzetten voor zijn eigen onderneming. Na jaren van hard werken en toewijding heeft zijn zoon, Paul Voorend, in 2020 het bedrijf overgenomen om de nalatenschap van zijn vader voort te zetten. Waarom kiezen voor ASN Autoschade Voorend de Betuwe? Bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe begrijpen ze dat autoschade een vervelende ervaring kan zijn. Hun doel is om deze ervaring om te zetten in een positieve gebeurtenis door uw auto in perfecte staat te herstellen. Ze gaan verder dan alleen repareren; ze streven ernaar uw auto mooier en veiliger af te leveren dan ooit tevoren. Kernwaarden: Kwaliteit en Betrouwbaarheid Kwaliteit staat bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe voorop. Ze nemen de tijd om ervoor te zorgen dat elke reparatie met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd, zelfs als dit betekent dat het iets langer duurt. Ze geloven dat een perfect resultaat het wachten waard is. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken zijn de fundamenten van hun succes. Klanten kunnen erop vertrouwen dat zij doen wat ze beloven, en dat hun auto in veilige handen is. Innovatie en Groei ASN Autoschade Voorend de Betuwe investeert continu in moderne reparatietechnieken en zet zich in voor absolute kwaliteit. Hun team is toegewijd aan het leveren van uitstekend vakwerk en het laten groeien van het bedrijf. Ze hebben ambitieuze doelen voor de toekomst en blijven streven naar perfectie in alles wat ze doen. Word onderdeel van hun team Wil jij deel uitmaken van een bedrijf dat zich inzet voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid? ASN Autoschade Voorend de Betuwe is altijd op zoek naar gemotiveerde professionals die hun passie voor autoschadeherstel delen. Sluit je aan bij hun team en draag bij aan het succes van een vertrouwd en gerespecteerd familiebedrijf in de Betuwe.

Functie omschrijving

Als Autoschadehersteller bij ASN Autoschade Voorende de Betuwe ben je verantwoordelijk voor het herstellen en vernieuwen van beschadigde auto-onderdelen. Je werkt met diverse gereedschappen en technieken om ervoor te zorgen dat voertuigen na schade weer in perfecte staat verkeren. In jouw rol als Autoschadehersteller ben je betrokken bij het hele proces van reparatie en vervanging van carrosseriedelen. Je werkt met precisie en aandacht voor detail om beschadigde onderdelen zoals deuren, bumpers en panelen te herstellen of te vervangen. Het voorbereiden van het voertuig voor spuitwerk is een cruciaal onderdeel van je werk. Je zorgt ervoor dat de oppervlakte perfect is door middel van schuren, plamuren en polijsten, zodat het eindresultaat er als nieuw uitziet. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ASN Autoschade Voorende de Betuwe. Na de reparaties voer je uitgebreide veiligheidstests uit om te garanderen dat de auto weer volledig rijwaardig is.

Wij vragen

Om succesvol te zijn als Autoschadehersteller bij ASN Autoschade Voorende de Betuwe, is het essentieel dat je een afgeronde opleiding tot Autoschadehersteller hebt. Daarnaast beschik je over enkele jaren werkervaring in het plaatwerken, voorbewerken en het monteren en demonteren van onderdelen. Je werkt nauwkeurig en streeft altijd naar een perfect eindresultaat, wat zich vertaalt in je zorgvuldige werkwijze en oog voor detail. Met jouw ruime ervaring ben je in staat om zelfstandig te werken en heb je uitgebreide kennis van carrosserieën en materialen. Het is een groot voordeel als je op de hoogte bent van de nieuwste voertuigsystemen waarin elektronica geïntegreerd is, of bereid bent om je hierin verder te ontwikkelen. Bij ASN Autoschade Voorende de Betuwe werk je in een klein en hecht team, wat betekent dat je veel vrijheid hebt in je werkzaamheden en een flexibele instelling nodig hebt. Daarnaast is een servicegerichte mindset essentieel. Je werkt nauwkeurig, denkt probleemoplossend en hebt een scherp oog voor detail. Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn cruciaal om te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf te waarborgen. Kortom, je bent een gedreven professional die zowel technisch bekwaam als klantgericht is, en je wilt je vaardigheden blijven ontwikkelen binnen een dynamische werkomgeving.

Wij bieden

Bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan binnen een professioneel autoschadeherstelbedrijf. Je komt terecht in een klein, hecht team van zeven collega's waar een gezellige en collegiale sfeer heerst. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris dat afhankelijk is van jouw kennis, kunde en ervaring, variërend tussen €3.500 en €4.100 per maand. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en een extra maandelijkse bijdrage van €15 om regelmatig iets leuks te organiseren met je collega's, naast de bedrijfsuitjes die door de werkgever worden geregeld.Je pensioen is goed geregeld via PMT. ASN Autoschade Voorend de Betuwe biedt bovendien mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen, zodat je je vaardigheden continu kunt verbeteren en up-to-date blijft met de nieuwste technieken in de branche. Naast het harde werken is er ook ruimte voor plezier. Er worden regelmatig leuke bedrijfsuitjes georganiseerd, en je hebt de vrijheid om zelf activiteiten te plannen met je collega's. De functie betreft een fulltime dienstverband, maar parttime werken is bespreekbaar, zodat er flexibiliteit is om werk en privé in balans te houden.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Maasvlakte Rotterdam
Botlek Rotterdam
Capelle aan den IJss
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.