Home >

Plaatwerker bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe in Geldermalsen

Locatie

Geldermalsen

Publicatiedatum

09-09-2024

Publicatie eindigt

09-09-2025

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

ASN Autoschade Voorend de Betuwe, gelegen in het hart van de Betuwe, is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een sterke reputatie op het gebied van autoschadeherstel. Het bedrijf werd in 1992 opgericht door Harry Voorend, die zijn jarenlange ervaring en expertise in de autoschadebranche wilde inzetten voor zijn eigen onderneming. Na jaren van hard werken en toewijding heeft zijn zoon, Paul Voorend, in 2020 het bedrijf overgenomen om de nalatenschap van zijn vader voort te zetten. Waarom kiezen voor ASN Autoschade Voorend de Betuwe? Bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe begrijpen ze dat autoschade een vervelende ervaring kan zijn. Hun doel is om deze ervaring om te zetten in een positieve gebeurtenis door uw auto in perfecte staat te herstellen. Ze gaan verder dan alleen repareren; ze streven ernaar uw auto mooier en veiliger af te leveren dan ooit tevoren. Kernwaarden: Kwaliteit en Betrouwbaarheid Kwaliteit staat bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe voorop. Ze nemen de tijd om ervoor te zorgen dat elke reparatie met de grootste zorg en precisie wordt uitgevoerd, zelfs als dit betekent dat het iets langer duurt. Ze geloven dat een perfect resultaat het wachten waard is. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken zijn de fundamenten van hun succes. Klanten kunnen erop vertrouwen dat zij doen wat ze beloven, en dat hun auto in veilige handen is. Innovatie en Groei ASN Autoschade Voorend de Betuwe investeert continu in moderne reparatietechnieken en zet zich in voor absolute kwaliteit. Hun team is toegewijd aan het leveren van uitstekend vakwerk en het laten groeien van het bedrijf. Ze hebben ambitieuze doelen voor de toekomst en blijven streven naar perfectie in alles wat ze doen. Word onderdeel van hun team Wil jij deel uitmaken van een bedrijf dat zich inzet voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid? ASN Autoschade Voorend de Betuwe is altijd op zoek naar gemotiveerde professionals die hun passie voor autoschadeherstel delen. Sluit je aan bij hun team en draag bij aan het succes van een vertrouwd en gerespecteerd familiebedrijf in de Betuwe.

Functie omschrijving

Als Plaatwerker bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe ben je verantwoordelijk voor het demonteren, voorbereiden en plaatwerken van verschillende auto-onderdelen. Je maakt gebruik van de nieuwste richtapparatuur en gereedschappen om beschadigde voertuigen weer in topconditie te brengen. Het werk is zeer gevarieerd; je voert zowel kleine, snelle reparaties als uitgebreide herstelwerkzaamheden uit waarbij voertuigen deels gedemonteerd moeten worden. Jij beoordeelt de omvang van de schade nauwkeurig en zorgt ervoor dat de klant weer veilig de weg op kan. Je taken omvatten het inspecteren van de schade aan voertuigen, het verwijderen van beschadigde delen en het herstellen of vervangen van carrosseriedelen. Je gebruikt diverse gereedschappen zoals hamers, dollies en lassers om de panelen weer in vorm te krijgen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schuren, vullen en voorbereiden van oppervlakken voor het spuitwerk. Het naleven van veiligheidsvoorschriften en het onderhouden van je werkplek zijn eveneens belangrijke onderdelen van je functie.

Wij vragen

Voor deze rol bij ASN Autoschade Voorende de Betuwe is een succesvol afgeronde opleiding tot Autoschadehersteller vereist. Je hebt aantoonbare ervaring in plaatwerk, voorbewerking en montage/demontage van auto-onderdelen. Expertise in het gebruik van moderne richtapparatuur is essentieel, evenals een precieze werkwijze en streven naar hoge kwaliteit in je werk. Met je uitgebreide ervaring kun je zelfstandig werken en beschik je over diepgaande kennis van carrosserieën en diverse materialen. Ervaring met de nieuwste voertuigsystemen, met name op het gebied van geïntegreerde elektronica, is een pre, of je bent bereid je hierin verder te ontwikkelen. Je bent vertrouwd met gereedschappen zoals hamers, dollies en lassers, en hebt ervaring met het schuren, vullen en voorbereiden van oppervlakken voor spuitwerk. Veiligheidsvoorschriften volg je nauwgezet, en je zorgt voor een georganiseerde en schone werkplek.

Wij bieden

Bij ASN Autoschade Voorend de Betuwe kun je rekenen op een uitdagende en afwisselende baan binnen een professioneel autoschadeherstelbedrijf. Je komt terecht in een klein, hecht team van zeven collega's waar een gezellige en collegiale sfeer heerst. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris dat afhankelijk is van jouw kennis, kunde en ervaring, variërend tussen €3.500 en €4.100 per maand. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding en een extra maandelijkse bijdrage van €15 om regelmatig iets leuks te organiseren met je collega's, naast de bedrijfsuitjes die door de werkgever worden geregeld.Je pensioen is goed geregeld via PMT. ASN Autoschade Voorend de Betuwe biedt bovendien mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen, zodat je je vaardigheden continu kunt verbeteren en up-to-date blijft met de nieuwste technieken in de branche. Naast het harde werken is er ook ruimte voor plezier. Er worden regelmatig leuke bedrijfsuitjes georganiseerd, en je hebt de vrijheid om zelf activiteiten te plannen met je collega's. De functie betreft een fulltime dienstverband, maar parttime werken is bespreekbaar, zodat er flexibiliteit is om werk en privé in balans te houden.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Maasvlakte Rotterdam
Botlek Rotterdam
Capelle aan den IJss
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.