Home >

Autotechnicus bij Autobedrijf Mouris in Ammerstol

Locatie

Ammerstol

Publicatiedatum

15-09-2024

Publicatie eindigt

15-09-2025

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Bij Autobedrijf Mouris draait alles om ouderwetse service met een glimlach, persoonlijke aandacht en toewijding. Sinds de oprichting op 2 januari 1982 is Autobedrijf Mouris gespecialiseerd in Toyota, maar elk merk is welkom. De werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en de medewerkers beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Autobedrijf Mouris biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder APK-keuringen, onderhoud, schade-expertise en herstel, uitdeuken zonder spuiten, aircoservice, storingdiagnose en de inbouw of update van navigatiesystemen. Als specialist in Toyota en Lexus stelt het bedrijf hoge eisen aan de kwaliteit van het werk. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar ook voor een prettige werkomgeving voor de 15 medewerkers. Bij Autobedrijf Mouris staat persoonlijke aandacht centraal. Zij begrijpen dat iedere klant uniek is en stemmen hun diensten hierop af. Dankzij hun toewijding en aandacht voor detail hebben zij door de jaren heen een hoge waardering opgebouwd bij zowel klanten als medewerkers.

Functie omschrijving

Als Autotechnicus / Automonteur bij Autobedrijf Mouris in Ammerstol ben je verantwoordelijk voor het goed en vakkundig uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties en het klaarmaken van verkochte auto's. Je geeft advies over toekomstige reparaties of onderhoud en zorgt ervoor dat kwaliteit altijd op de eerste plaats staat. Je krijgt alle ruimte om auto's goed afleveringsklaar te maken. Je voert alle voorkomende reparaties uit, inclusief het op- en afbouwen bij schadeherstel, en je analyseert en lost storingen op. Daarnaast kan het uitvoeren van APK-keuringen tot je taken behoren. Het werk is zeer gevarieerd, waardoor geen dag hetzelfde is.

Wij vragen

Vanzelfsprekend heb je een MBO-opleiding in Autotechniek afgerond, bijvoorbeeld op niveau 2, 3 of 4, en heb je al een paar jaar werkervaring. Heb je een APK-certificaat? Dat is een pluspunt. Zo niet, dan kun je deze op kosten van Autobedrijf Mouris behalen. Een rijbewijs B is noodzakelijk. Daarnaast ben je eerlijk, deskundig en professioneel. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en kunt goed werken in een klein, hecht team. Je hebt kennis van motoren, elektromechanica en elektronica, en kunt goed overweg met moderne testapparatuur​. Je kunt problemen snel signaleren en oplossen, en werkt nauwkeurig en oplossingsgericht​. Autobedrijf Mouris vindt kwaliteit en klanttevredenheid heel belangrijk, en zoekt iemand die hier net zo over denkt. Herken je jezelf in deze beschrijving? Solliciteer dan en kom het team versterken.

Wij bieden

Autobedrijf Mouris in Ammerstol biedt een fijne en stabiele werkomgeving, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Als Autotechnicus / Automonteur werk je vooral aan Toyota en Lexus in een ruime werkplaats met moderne gereedschappen. De sfeer is warm en collegiaal, dankzij het familiebedrijf en het hechte team. Veel collega's werken hier al lang en klanten komen vaak van generatie op generatie terug. Bij Autobedrijf Mouris krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen door verschillende opleidingen. Het salaris ligt tussen €2500 en €3500, afhankelijk van je ervaring, en er is een aantrekkelijke bonusregeling. In overleg kun je ook aan je eigen auto sleutelen. Je werkzaamheden zijn gevarieerd: onderhoud, reparaties, het klaarmaken van verkochte auto's, schadeherstel, APK-keuringen en het oplossen van storingen. Kwaliteit staat altijd voorop, en je krijgt alle ruimte om auto's goed afleveringsklaar te maken. Je werkt in een klein team waar je veel waardering krijgt van tevreden klanten. De werkweek is 36-40 uur, met de mogelijkheid voor een vierdaagse werkweek. Je hebt toegang tot goed gereedschap, een eigen brug en een complete gereedschapskist.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Vacatures

Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Maasvlakte Rotterdam
Botlek Rotterdam
Capelle aan den IJss
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Rotterdam
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Rotterdam Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.